Yunanistan Süper Lig ekibi Atromitos'un Fransız golcüsü Nicolas Diguiny ile ilgilenen yeşil-siyahlı ekibe menajerler kanalıyla Gabon Milli Takım oyuncusu Franck Engonga Obame teklif edildi.

MISIR'DA FORMA GİYİYORDU

Geçen sezon Mısır Premier Ligi ekiplerinden Tala'ea El Gaish takımında forma giyen 24 yaşındaki ön libero hakkındaki kararı teknik direktör Okan Buruk verecek. İnatçı yapısı, sürati ve yüksek enerjisiyle gittiği takımlarda dikkat çeken Obame'nin kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek.
Orta sahayı direnci yüksek oyuncularla güçlendirmek iste- yen Akigo'nun bu transferi kısa sürede netleştirmesi bekleniyor.

HAREKAT BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de 9 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Teleset Mobilya Akhisarspor, öncelikle yabancılar Barbosa ve Serginho'yla görüşmelere başladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek yeşil-siyahlılarda ülkelerine dönen Serginho ve Barbosa'yla temas halinde olduklarını söyleyen başkan Hüseyin Eryüksel, iki futbolcunun da takımda kalmak istediğini belirtti. Akhisarspor, teknik direktör Okan Buruk'la da nikah tazeleyecek.
Mevcut kadrosunu koruyup 3 kulvarda birden mücedele edecek bir takım oluşturmak için 4-5 nokta takviye yapmayı planlayan Akhisarspor, bayram tatilinin ardından sözleşmeleri biten yerli oyuncular Soner, Olcan, Onur, Muğdat ve Aykut'la da masaya oturup anlaşma zemini arayacak.

SALİH UÇAN BOMBASI

Gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Teleset Mobilya Akhisarspor, transferde taarruza kalktı. İç transferde yabancı futbolcular Serginho ve Barbosa ile masaya oturan yeşil-siyahlılar, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın peşine düştü. Geçtiğimiz sezonu İsviçre'nin Sion takımında kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için çalışmalara başlayan yönetimin, Salih'e teklifini sunduğu öğrenildi. Fenerbahçe ile 2019 yılına kadar mukavelesi bulunan Salih için ısrarcı davranan Teleset Mobilya Akhisarspor'un transferi en kısa sürede bitirmesi bekleniyor. Marmaris Gençlikspor'da filiz lisansını alan Salih Uçan, profesyonelliğe İzmir temsilcisi Bucaspor'da adım attı.
İzmir ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken Salih, 2012-13'te Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertlilerde 2 sezon top koşturduktan sonra İtalyan devi Roma'ya imza atan Salih, Serie A'da 2 senede 7 maça çıkıp tekrar Fenerbahçe'ye döndü. 2016-2017 sezonunu Kanarya'da geçiren Salih, geride kalan sezonda da Sion'da oynadı.
Salih Uçan, Sion'da 19 lig, 1 de kupa maçında forma giyerken toplamda 2 kez fileleri sarstı.

9 FUTBOLCUNUN MUKAVELESİ BİTTİ

Ziraat Türkiye Kupası'nın şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor'da sezon sonu 9 futbolcunun sözleşmeleri bitecek. Yeni sezonda tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak yeşil-siyahlılarda adı Galatasaray'la anılan Soner'in yanı sıra Olcan, Muğdat, Onur, Serginho, Aykut, Barbosa, Bora ile devre arasında Kayserispor'dan kiralık gelen Bia, serbest kalacak. As kadroda şans bulan isimlerden Seleznyov, Sissoko, Larsson, Bilal, Caner, Lukac, Mustafa Yumlu, Dany, Eray, Fatih, Lopes, Kadir, Henrique, Hasan Ali, Ömer ve Orhan'ın sözleşmeleri ise sürüyor.