Alanyaspor'un yeni transferlerinden, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan Abdoulaye Ba, Lig TV'ye verdiği röportajda Fenerbahçe'nin elindeki stoperlerin kendisinden iyi olmadığını söyledi.

Senegalli oyuncu, Sarı-Lacivertliler'in en iyi stoperlerinden olduğunu belirtirken; "Geçen sene Fenerbahçe'de olduğum süreçte orada oynayan oyuncular benden iyi değildi. Şu anda da ben ayrıldıktan sonra benim yerime de benden iyi stoperler alınmadı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ama tabii ki lig fotoğrafı daha net bir şekle getirecektir" dedi.

Abdoulaye Ba ayrıca, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçta beynini dinlemek zorunda olduğunu belirtti ve, "Fenerbahçe'ye karşı oynamak farklı bir duygu olacak. Ben Fenerbahçe formasını giyerken, o duygunun gerçekten paha biçilemez olduğunu düşünüyordum. Fenerbahçe'ye gerçekten gönül vermiş insanları tribünde görmek, onların size sevgisini göstermesi paha biçilemez. Ama biz futbolda, profesyonel olarak bu işin dinamolarıyız. Sahaya çıktığımız zaman beynimizi ya da kalbimizi seçmek zorundayız. Rakipse eğer beynimizi kullanmalıyız. Hedefim Alanyaspor için başarı sağlamak olacaktır" ifadelerini kullandı.