Sezonu son haftalara kadar düşme stresiyle bitiren Antalyaspor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ekonomik şartlar nedeniyle ayrıldı.

Kırmızı-Beyazlı ekip görüşme yaptığı Erol Bulut’la da parada anlaşamadı. Ali Şafak Öztürk döneminde yapılan fahiş harcamaların ardından Cihan Bulut başkanlığında büyük bir kemer sıkma politikası içerisine giren Akdeniz ekibinin yeni sezonda takımın başına getirmeyi düşündüğü teknik adam için ayırdığı bütçe ise sezon başındaki harcamalar baz alındığında ‘nereden nereye!’ dedirtecek cinsten.

Öyle ki Samir Nasri’ye yıllık garanti 5, bonuslarla 7 milyon Euro ödeyen; Wainquer’e senelik 2 milyon 250 bin Euro veren Akrepler, yeni teknik adam için ekibiyle birlikte 500 bin Euro ödeme şartıyla hoca arıyor.

ADAY ÇOK GELEN YOK

Süper Lig’deki teknik adam şartlarının çok altında olan bu miktarla sezona girmeye hazırlanan Antalyaspor’un teknik direktörlük koltuğu için gündemine Bülent Uygun, Fuat Çapa gibi isimlerin geldiği konuşuluyor.

EMRE GÜRAL KALIYOR

Antalyaspor’da sözleşmesi sona eren oyuncularla görüşmeler de başladı. Takımın başarılı ismi Emre Güral’la yapılan görüşmede önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Birçok takımdan teklif aldığı öğrenilen Emre’nin daha düşük ücret önerilmesine rağmen Antalyaspor’da kalmaya sıcak baktığı bildirildi.


Kaynak:Fanatik