Büyük umutlarla geldiği F.Bahçe'de kadroya girmekte zorlanan Faslı yıldız Aatif paylaşılamıyor. Çaykur Rizespor'dan sonra takımın başına teknik direktör Rıza Çalımbay'ı getiren Antalya da Aatif'i listesine aldı. Karadeniz ekibinin başkanı Metin Kalkavan, golcü oyuncu için başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceğini ve transferi bitireceğini belirtmişti.

RIZA ÇALIMBAY GETİRMİŞTİ

Antalyaspor'da ise Çalımbay'ın ara transferde takıma yapılacak takviyeler konusunda yönetime listesini verdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Sivasspor'da kendisinin getirdiği Aatif'i takımında görmek istiyor. Fenerbahçe'de Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın gözüne bir türlü girmeyi başaramayan Faslı yıldız da Antalyaspor'a sıcak bakıyor.

KONYASPOR'DAN AATIF AÇIKLAMASI

"Boffin ve Karcemaskas ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok. Serkan Kırıntılı ile o mevkide rekabet oluşturacak yerli bir kaleci üzerinde duruyoruz. Oscar Scarione ve Aatıf Chahechouheu bize geldi ve değerlendirmesini de yaptık. Maliyetleri çok yüksek. Şimdilik bizim gündemimizde yok. Biraz bekleyip göreceğiz."