Antalyaspor teknik direktörü Leonardo Araujo, zorlu Fenerbahçe karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıltladı.

- İyi oyunumuzu Fenerbahçe maçında da devam ettirmek istiyoruz! -

Fenerbahçe'ye oranla avantajlı olduklarını belirten Leonardo, "Bazen bu tür maçlar ters olur her iki taraf içinde. Ama bizim açımızdan bakıldığında bazı avantajlarımız var. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu haliyle de Fenerbahçe'nin üzerinde baskı olacak. Onlar için de önemli bir maç. Tabii son maçlarında galip geldiler ama bizim açımızdan daha önemli. Konyaspor karşısında geliştirdiğimiz oyunu Fenerbahçe maçında da üzerine koyarak devam ettirmek istiyoruz." dedi.

- Hazır olan oyuncular sahada olacak! -

Fenerbahçe'nin iyi oyuncuları olduğunu söyleyen Leonardo Araujo, "Fenerbahçe büyük bir oyuncu topluluğundan oluşan bir takım. Baktığımız zaman 4-1 galip geldikleri Sivasspor maçında 5 oyuncudan yoksun çıktılar sahaya. Bizim de eksik oyuncularımız var ama bu asla bir bahane değil. Biz de büyük bir oyuncu grubuna sahibiz ve hazır olan oyuncular sahada olacaklar." şeklinde konuştu.

- Nasri’nin geri gelmesi mutluluk verici! -

Eksik oyuncularının olduğunu vurgulayan Leonardo, "Samir Nasri’nin geri gelmesinden dolayı mutluyum. Diğer taraftan William Vainqueur, Djourou gibi oyuncularım eksik ama Nasri’nin geri gelmesi gerçekten mutluluk verici ve pozitif bir olay. Bütün grubu değerlendirdiğimizde zaten biz her şeyimizi vermekle yükümlüyüz. Bu tür farklılıkları oluşturacak oyuncuların geri gelmesi, takıma pozitif katkı verecektir." ifadelerini kullandı.

- Geçmişten gelen kültürü galibiyet alarak devam ettirmek istiyoruz! -

Rakibin önemli oyuncularına dikkat çeken Leonardo, "Bu geçmişten gelen kültürü galibiyet alarak devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak, rakibimiz sezona farklı sistemlerle başladı. Önce 4-3-3 sistemiyle başlayıp, ardından bazı değişikliklerle 4-2-3-1 taktiğine göre oynamaya çalıştılar. Farklı sistemlerde oynayan bir takımlar. Son maçta bazı oyunculardan yoksun olmalarına rağmen galip geldiler. Sakat olan oyuncuları geri geldi. Valbuena geri geldi, Dirar gibi ileri uçta önemli oyuncuları iyi durumdalar. Bunlara karşı dikkat etmemiz gerekecek maçta. Farklı sistemde oynayan bir takım ve bizde kendimizi bu şekilde hazırlıyoruz. Gulliano’da çok önemli bir oyuncu." dedi.