Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek ile yolları ayırmanın yanlış olacağını belirterek, taraftarların takıma güvenip, sahip çıkmasını istedi.

Gencer, Antalyaspor'un Kayserispor ile berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Maçın kırılma anlarındaki pozisyonlardan yararlanamadıklarını vurgulayan Gencer, bir puanın kendilerini tatmin etmediğini belirtti.

Yusuf Şimşek'in istifa etmesine yönelik bazı söylemlerin olduğunu hatırlatan Gencer, Antalyaspor'da yıllardır başarısız sonuçlarda bile teknik direktörlerin yanında durulduğunu ifade etti.

Futbolda her türlü sonucun olduğuna dikkati çeken Gencer, "Yusuf hoca ile 'iki olumsuz sonuç alındı' diye yolları ayırmaya kalkmak son derece yanlış. Seyircinin kendi evladına bu şekilde davranması da çok yanlış. Bu takıma herkes güvensin, sahip çıksın" diye konuştu.

Alınan kötü sonuçtan dolayı Yusuf Şimşek'in de çok üzgün olduğunu dile getiren Gültekin Gencer, "Hoca basında ve kamuoyunda çıkan söylem ve dedikodulardan oldukça rahatsız. Biz kendisinden işini yapmasını ve takıma daha fazla sahip çıkmasını istedik. Yönetim kurulu olarak maçtan sonra kısa bir toplantı yaptık. Olumsuz bir sonuç çıkmadı. Yusuf hocanın istifasını istemedik, hocanın da istifa kararı olmadı" ifadelerini kullandı.