Konyaspor ile oldukça başarılı bir grafik sergileyen ve yeşil-beyazlı ekibi tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına götürme başarısı gösteren Aykut Kocaman'a yeni teklif geliyor. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, başarılı çalıştırıcının adının Fenerbahçe ve milli takım ile anılmasının ardından harekete geçiyor.

Aykut Kocaman'dan çok memnun olduklarını belirten Ahmet Şan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"FENERBAHÇE DE BU DURUMDAN RAHATSIZ"


" Aykut Kocaman ekibiyle birlikte takdir ettiğim bir hoca. Gönül ister ki uzun vadeli bir anlaşma yapmak. Kendisi ile 2 yıllık bir anlaşmamız var. 2 yıl boyunca bizimle birlikte. Bu şekilde devam edersek koyduğumuz hedeflere ulaşırız. Fenerbahçe kökenli olduğu için basın Fenerbahçe kötü gidince Aykut Kocaman ismini öne atıyor. Fenerbahçe'nin de bu durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bu doğru bir yaklaşım değil."

"KONYASPOR ELBET BİR GÜN ŞAMPİYON OLACAK"


Hedeflerinden de bahseden Ahmet Şan "Bizim birinci amacımız Konya'yı tanıtmak ve gençlerimize sporu sevdirmek ve spor yaptırmak. Genç nesillere hangi takımı tutuyorsun diye sorulduğunda Konyaspor denilmesini istiyoruz. Konyaspor elbet bir gün şampiyon olacak" diyerek iddialı konuştu.