Tehlike hattındaki Atiker Konyaspor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yarınki Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi. Ahmet BaydarSergen Yalçın ile ilk maçlarına çıkacaklarını ve yeni hocalarının Galatasaray'a karşı şansının tuttuğunu belirterek, "Hocamızın Galatasaray'a şansı tutuyor. Bu nedenle de kendimizi şanslı hissediyorum. İnşallah bu maçta da böyle olacak. Bunu yapabilecek bir kadroya ve hocaya sahip olduğumuza inanıyorum" şeklinde konuştu.

'GALATASARAY'DAN ÇEKİNMİYORUZ'

Güçlü rakiplerinden çekinmediklerini belirten Ahmet Baydar, "Hiçbir zaman rakiplerinden çekinen bir takım olmadık. Galatasaray'dan da çekinmiyoruz. İstanbul'a puan ya da puanlar için gideceğiz. Orada güzel bir galibiyet alarak taraftarımızın ve kulübümüzün yüzünü güldürmek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

KONYA'NIN HEDEFİ 18 PUAN

Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, önemli Galatasaray maçı öncesinde hedefledikleri puanı açıkladı. Celalettin Çakıcı, "İyi bir kadromuz var ve kalan maçlarda gerçek performansımızı sergileyeceğimize inanıyorum. 18 puan bizi rahatlıkla ligde tutar. Bu dönemde teknik ekiple futbolcuların birleşimi çok önemli" şeklinde konuştu.

Kaynak : Fotomaç