Bruma, sezon başında Manchester United’la oynanan hazırlık maçının devre arasında Jose Mourinho’nun kendisiyle konuşmasını unutamıyor...

“Öyle önemli bir hocanın benimle ilgilendiğini hissettirmesi çok güzel ve büyük bir duygu” diyen Portekizli futbolcu, United’a transferi konusunda ise “O kapıların açılması için Galatasaray ile birlikte çok büyük işler başarmalıyım. O yüzden bunları düşünmek için erken” ifadesini kullandı.

Bruma, adının sürekli büyük takımlarla anılmasıyla ilgili olarak da, “Bunlar gurur verici. Ama Galatasaray’la kontratım var ve burada forma giymekten çok mutluyum. Taraftarı ve camiayı mutlu etmek, Galatasaray için önemli şeyler yapmak şu anki öncelikli hedefim” dedi.

Takımın en etkili ismi

22 yaşındaki Bruma, bu sezon ligde ortaya koyduğu 5 gol 3 asistlik performansla, Galatasaray’ın en etkili ismi olmayı başardı. Yetenekleri ve hızına bir de bitiricilik özelliğini ekleyen genç futbolcunun bu çıkışı sonrasında, onu ucuza kaptırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, Portekizli oyuncuyla yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

Kaynak : Fanatik