Milan'ın Porto'nun golcüsü Andre Silva'yı kadrosuna katmasının ardından Carlos Bacca ile yolların ayrılabileceği yönündeki iddialar da kuvvetlenirken, oyuncunun menajeri Sergio Barila'dan önemli açıklamalar geldi.

Bilindiği üzere Carlos Bacca'nın adı son günlerde Beşiktaş ile de anılıyordu.

FootMercato'ya konuşan Barila, Bacca'nın kulübüyle üç yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatırken, "Şu anda beklemedeyiz. Yönetimle bir görüşme yapmadık. Eğer kulübün yeni bir forvete ihtiyacı varsa, onlara Bacca'nın sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatmak isterim." dedi.

"Transfer dönemi henüz yeni başladı. İlerleyen haftalarda neler olacağını bilemeyiz." diyen Barila, şöyle devam etti: "Avrupa'nın birçok önemli kulübü, Bacca'nın durumunu yakından takip ediyor. Biz şu anda sakniz. Oyuncu için en önemli şey, Dünya Kupası öncesinde düzenli olarak forma giyebilmek. Bu süreçte olabildiğince çok maç oynamak istiyor."

"AVRUPA DIŞINDAN TEKLİFLERLE İLGİLENMİYOR"

Barila, Paris Saint-Germain iddialarına karşılık ise şöyle konuştu: "Ligue 1 şu anda Avrupa liglerindeki en önemli liglerden birisi. Carlos, Avrupa'da üst düzeyde oynamaya devam etmek istiyor ve Avrupa dışındaki tekliflerle ilgilenmiyor."

Kaynak - Goal