Manchester United’ın sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic’in ismi, uzun yıllar takımla birlikte anılacak gibi görünüyor. Kaptan Wayne Rooney gibi çocuklarını Manchester United Akademy’ye yazdıran Ibrahimovic, İngiliz devinin geleceğinde de isminin yer alması için ilk adımı attı.

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, isminin uzun yıllar Manchester United ile anılması için çalışmalara başladı. Sezon başında geldiği takımda attığı gollerle yaşına rağmen hala bitmediğini kanıtlayan forvet oyuncusu, çocuklarını tıpkı kaptan Wayne Rooney’nin yaptığı gibi, Manchester United Akademy’ye yazdırdı.

Ibrahimovic, oğulları 10 yaşındaki Max ve 8 yaşındaki Vincent’i İngiliz devinin genç takım antrenörlerine emanet etti. Rooney de geçtiğimiz hafta 8 yaşındaki oğlu Kai’yi Manchester United Akademy’ye sokmuştu. Bu ikili dışında takımın efsane isimleri Michael Carrick, Ryan Giggs ve Nicky Butt da oğullarını Manchester United’ın genç takımına yazdırmıştı.

Manchester United genç takımından bir yetkili, yıldız isimlerin çocuklarının genç takımda yer alması ile ilgili The Sun’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yıldız isimlerin çocuklarının da babaları ile aynı yetenekte olduklarını umuyoruz. Bu nedenle onları genç takıma dahil ettik. Dünyanın en iyi genç takım antrenörleri ile çalışma fırsatı bulacaklar. Umarım gelecekte tıpkı babaları gibi Manchester United’ın unutulmaz isimleri arasında yer alırlar.”