Transferin sessiz takımı Arsenal, kesenin ağzını açtı. Premier League ekiplerinden Arsenal,Monaco'ya genç forvet Kylian Mbappe için sürpriz bir teklif yapacak.

İngiltere ve Fransa basınında yer alan haberde Arsenal'in Monaco'ya 18 yaşındaki golcü Kylian Mbappe için 145 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı belirtildi.

WENGER, MBAPPE'NİN BABASIYLA GÖRÜŞTÜ

Transferin sessiz takımı Arsenal, kesenin ağzını açtı. Premier League ekiplerinden Arsenal, Monaco'ya genç forvet Kylian Mbappe için sürpriz bir teklif yapacak.  İngiltere ve Fransa basınında yer alan haberde Arsenal'in Monaco'ya 18 yaşındaki golcü Kylian Mbappe için 145 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı belirtildi.

Wenger'in aynı zamanda Mbappe'nin babasıyla da bir transfer görüşmesi yaptığı ve genç yuncunun İngiltere'de çok daha başarılı olabileceğini söylediği belirtildi. Genç golcü ile Arsenal'in yanı sıra Real Madrid de ilgilenmeye devam ediyor. Monaco ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mbappe, geride bıraktığımız sezon Fransız temsilcisiyle 44 maçta 26 gole imza attı.

Sporx