Lukas Podolski için Kölner Express Gazetesi'nden flaş bir iddia geldi. Kölner Express'e göre; Alman yıldızın alt yapısından yetiştiği Köln kulübüne geri dönme ihtimali bulunuyor.

Bundesliga temsilcisi Köln'ün 39 yaşındaki Perulu santrofor Cladio Pizarro'yu renklerine bağlaması, Podolski'nin de sezon sonunda yuvasına geri dönmek istediğinin olduğu iddia edildi.

Futbol kariyerine Köln'e başlayan ve attığı gollerle yıldızını parlatıp, önce Alman milli takımına seçilen ve 2006-2007 sezonun başında da Alman devi Bayern Münih'e geçen Lukas Podolski,Ardından beklenen performası veremeyen Poldi, yeniden şehrinin takımı Köln formasını terletmeye başlamıştı.

Köln'de kalitesini bir kez daha ispat eden Poldi, 2012-2013 sezonunun başında Arsenal'e imza atmıştı. İngiltere'de başarılı dönemler geçiren Poldi, ilerleyen yaşı nedeniyle takımdan kesik yiyince kiralık olarak Inter’e gitmiş, burada da tutunamayınca 2015-2016 sezonun başında kendisini Galatasaray'a imza atmıştı.

Galatasaray'da taraftarın çok sevdiği isimlerden birisi olan Podolski, kariyerini sezon başında imza attığı Japon takımı Vissel Kobe'de sürdürüyor.