Real Madrid’in dünyaca ünlü forveti Cristiano Ronaldo, Barcelonalı Neymar’a ulaşarak Paris Saint-Germain’i reddetmesini ve Manchester United’ı beklemesini söyledi.
Neymar basında çıkan haberlere göre Barcelona’dan ayrılmanın yollarına bakıyor. Basına göre Brezilyalı yıldız 2013’te kulübe katıldığından beri Lionel Messi gibi bir takım arkadaşının gölgesinde oynamaktan rahatsız.

İspanyol spor gazetesi Diario Gol, Ronaldo’nun Neymar’a ulaşarak onun dünya transfer rekorunu kırarak PSG’ye transfer olma isteğine son vermesi gerektiğini söyledi. İngiliz ekibi Manchester United da Neymar için bir sonraki hedef konumunda. Kırmızı Şeytanlar son dönemde transfer piyasasında Paul Pogba ve Romelu Lukaku gibi yıldızları kadrosuna katarak finansal olarak ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

Gazetenin iddiasına göre Ronaldo, Neymar’a WhatsApp üzerinden ulaştı. Neymar’ın transferi konusunda uyarılarda bulunan deneyimli yıldız transfer için Manchester United’ı beklemesi gerektiğini söyledi.

Neymar, Barcelona ile 2014-1015 yılında Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmıştı. Katalanların Juventus’u 3-1 devirdiği maçta Neymar bir de gol atmıştı. PSG’nin ise Şampiyonlar Ligi zaferi bulunmuyor.

Brezilyalı oyuncu, transfer olduğundan beri Barcelona formasıyla 186 maçta 105 gol atı. Bu sürede iki La Liga, üç kez de İspanya Kral Kupası’nı kazandı.