Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a dönmesini mümkün bulmuyor. İspanya'da vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ronaldo, bu duruma çok içerlemiş ve geçen ay Real Madrid'den ayrılmaya karar vermişti. Fakat birçokları, Portekizli oyuncunun İspanya'da kalacağına inanıyor.
Ronaldo'nun Madrid'den ayrılma isteğini Başkan Florentino Perez'e iletmesinin ardından, eski takımı Manchester United'ın devreye gireceği düşünülüyordu. Fakat Mourinho'ya göre, bu boş bir çaba olur.

Manchester United'ın LA Galaxy'yi 5-2 yendiği maçın ardından soruları yanıtlayan Mourinho, "Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeyi hiç düşünmedik çünkü o müthiş bir ekonomik güce sahip kulübü için çok önemli bir oyuncu. Ronaldo'nun takımdan ayrılacağını düşünmemize sebep olacak hiçbir neden görmüyoruz. Kulübüme, transferi imkansız olan oyuncularla vakit kaybettiremem." sözlerini kullandı.

"Madrid, Morata'yı bize satmıyor"
Mourinho, Alvaro Morata transferine de değindi. "Bu konuyu Florentino Perez'e sormak lazım. Madrid onu satmamaya karar verdi ve biz de alamadık. Üzücü bir durum. Morata benim dönemimde A takıma yükseldi. Onu özel bir oyuncu olarak görüyorum. Juventus ve Madrid'de gelişimini beğeniyle takip ettim. Ama Manchester United'a gelebileceğini düşünmüyorum." dedi.