Sadece 1.76M ile Arthur Santa Cruz saldırgan üçlü küçük oyuncu. İki santimetre Keno sürece ve uzak 1.89 m grafit, gelen ile, saldırgan hızını vurgulamak için her şey vardı. Ancak, o sahneyi çalmak olduğunu söyleyebilirim hava var. mercan gömlek attı dört gol vardı, üç dışarı üst geçer.
zafer 3-1 Campeonato Pernambucano ve yarı finalde - Onlar Nautico karşı iki başlı hedefleri vardı. İkincisi Arthur ayaklarıyla attı sadece zaman bir Campinense-PB, Kuzeydoğu Kupası başlığının hedefi karşı 1-1 beraberlik oldu Serisi A. Cruise bozguna 4-1 oldu.
- İyi bir cabeceio var çünkü, Grafite topu ve ben direkt alanda kalmak zorunda espriler kadar iyi bir zaman var. Ben Serie B geçen yıl beş ya da altı kafa hedeflere yapılan düşünüyorum. Ve bu eğitim bu. Biz bunu eğitimli - Arthur söyledi.
Tüm Arthur'un hedefleri bir kez sahipliğini teşvik Milton Mendes, komutası altında idi. O komutan Santa Cruz başındaydı 15 maçların 13'ünde oynadı. Ve saldırgan iyi faz antrenör alacak.
- Milton önemli bir nokta benim evrimi vardır. Onun gelişinden beri, bana çok güven vermek istiyor. Ve ben bile farklı bir konumda oynayan ve uyum için çalışıyoruz, onu bana alıyorum. O daha ben veremem o hiçbir şey için sorar.

(Globo)