Fransız devi PSG'nin yıldız orta alan oyuncusu Marco Verratti, Barcelona'ya neden transfer olmadığını açıkladı.

Katalan devinin 2017 yaz transfer dönemi boyunca peşinden koştuğu fakat PSG'nin satmaya yanaşmadığı İtalyan orta saha oyuncusu, bir süre boyunca takımdan ayrılmayı düşündüğünü itiraf etti.

Fransa'nın önde gelen gazetelerinde L'Equipe'e konuşan İtalyan orta saha oyuncusu Verratti şunları söyledi:

 "Dürüst olacağım, beş yıldır ilk kez PSG'deki geleceğimi düşünmeye başlamıştım. Her şey çok karışıktı. Ben PSG'ye 'ayrılmak istiyorum' demedim. Sadece bazı şeyleri açıklamalarını istedim. Her şeyi kazanmamız gerekirken hiçbir şey kazanamadığımız bir sezonu geride bırakmıştık. Diğer takımlar bizden daha güçlülerdi. Artık büyük hedefleri olan bir kulüp olup olmadığımızdan emin değildim. Ama yeni sportif direktörümüz Antero Henrique göreve geldiğinde tatilimi yarıda keserek onunla görüştüm. İlk görüşmemizden sonra da, 'tamam, burada kalıyorum' dedim."

PSG'de para için bulunmadığını söyleyen Verratti, "Parayı başka takımlarda da alabilirim. Bu yaz transfer olsaydım benim için 100 milyonu gözden çıkaran takımlar vardı ve onlar bana daha fazla para öderlerdi. Aynı şey Neymar için de geçerli. Manchester City'de ve Chelsea'de daha çok kazanabilirdi." şeklinde konuştu.

24 yaşındaki futbolcu, menajeri Donato Di Campli'yle yollarını ayırarak Mino Raiola'yla anlaşmıştı.