Türkiye Basketbol 2. Ligi takımı Kepez Belediyespor'un Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, deplasmanda karşılaşacakları Artvin Belediyesporlu oyuncuların, "Artvin'e gelmeyin. Cesediniz çıkar" diyerek basketbolcularının tehdit edildiklerini iddia etti...

Kepez Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, Artvin'de yaşanan olayları Antalya yerel kanalı Kanal V'ye anlattı.

Artvin'de yaşanan olaylar ile ilgili bomba sözler sarf söyleyen Hakan Çatal'ın ifadelerişu şekilde; "Artvin'deki maçta çok kötü olaylar oldu. Bizim çocukları çok tehdit ettiler. Orada da çok fanatik insanlar var. Elmalar mı atılmadı, tekmeler mi savrulmadı,  ölümle tehdit mi edilmediler... Gelmeyin işte şöyle olursunuz böyle olursunuz gibi. "Kepez'in buraya girişi var, çıkışı yok" şeklinde kendi belediye kanallarından maçı o şekilde sunmuşlar. Biz Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında yaşıyoruz. Devletimize, milletimize güveniyoruz. Federasyon da bizi oraya gönderiyorsa ölüme göndermiyordur herhalde. Biz spor yapmaya gidiyoruz. Oyuncularımıza "Gelmeyin oraya, cesediniz çıkar" diyorlar. Oyuncularımız söylüyor bunu" 

Playoff şlk maçında deplasmanda Artvin'e 71-68 yenilen Kepez Belediye, ikinci maçta sahasında Atrvin'i sahasında 80-71 yendi ve seride durumu 1-1'e getirdi.