Geçtiğimiz sezonu NBA'de Minnesota Timberwolwes'ya geçiren ve Philadelphia 76ers ile anlaşma sağlayan ancak sözleşmeler imzalanmadan bu anlaşmadan vazgeçen Fenerbahçe Basketbol'un eski yıldızı Nemanja Bjelica’nın menajeri yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı.

NBA’den ayrılıp yeni sezon için Avrupa’ya dönme kararı alan ancak burada beklediği teklifleri alamadığı, eski takımı Fenerbahçe’nin rotasyon şişmesin diye transferini düşünmediği ve Sacramento Kings’ten ekonomik olarak daha iyi bir teklif aldığı iddia edilen Nemanja Bjelica için menajeri ve aynı zamanda Fenerbahçe koçu Zeljko Obradovic’in de menajeri olan Alexander Raskovic’ten kafa karıştıran bir paylaşım geldi.

Menajer Alexander Raskovic, tam da dedikoduların alevlendiği bugünlerde Sırp yıldız koç Zeljko Obradovic ve Nemanja Bjelica’nın yan yana bulunduğu fotoğrafı, “Hayat gülmekten ibaret, Bjelica ve koçu…” notuyla paylaştı. Bu paylaşım Nemanja Bjelica'yı tekrardan Fenerbahçe Basketbol forması altında görmek isteyenleri heyecanlandırdı.