RÜZGARI ARKAMIZA ALIRIZ


F.BAHÇE derbisine hazırlanan Beşiktaş, galibiyete kilitlendi. Zorlu mücadeleye 3 gün kala takımda morallerin yüksek olması yönetimi sevindiriyor. 2. yarıya 5 maçta alınan 4 galibiyet, 1 beraberlikle iyi bir başlangıç yapan Kartal, taraftarlarını da yönetimi de umutlandırdı. Siyah-Beyazlı idareciler, “Derbiyi kazanırsak rüzgarı arkamıza alırız. Bu takım şampiyonluk yarışından kolay kolay kopmaz. M. Başakşehir de Galatasaray da puan kaybedecek” yorumunda bulundu.

ÇOCUKÇA BİR HATAYDI

MALATYA deplasmanında attığı golden sonra köşe gönderine tekme atan ve derbide cezalı duruma düşen Adem Ljajic’in eksikliğine değinen Beşiktaşlı yöneticiler, şunları söyledi: “Adem bu takım için önemli bir futbolcu. Forma giydikçe kalitesini gösteriyor. Devre arası kampını çok iyi geçirdi. İyi de bir form grafiği yakalamıştı ama çocukça bir hata nedeniyle derbiyi kaçırdı. Önemli bir eksik ama olmazsa olmaz değil. Kadromuz geniş ve o bölgede oynayacak başka isimler de var.”

GÜVEN ÇOK OLGUN BİRİ

 “TALİSCA ile kıyaslanması doğru değil. İkisi farklı tipte oyuncular. Talisca daha golcü ve sürekli golü düşünen bir futbolcumuzdu. Ljajic daha çok takımını oynatmak istiyor. Ancak yokluğunun hissedileceğini düşünmüyoruz. Şenol hoca kadro içinden gerekli çözümü bulacaktır. Kagawa, Quaresma gibi isimler var takımda… Ayrıca Güven Yalçın’a çok güveniyoruz. Böyle maçları kalitesini konuşturmak için bir fırsat maçı olarak görüyor. Yaşı genç ama mental açıdan çok olgun bir kardeşimiz.”



Kaynak:Güneş