22. hafta sonunda Medipol Başakşehir'in üzerinde lider bulunan Siyah-beyazlılarda Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ve forvet takviyesi konusunda açıklamalar yaptı.

- Şenol hoca huzur yaratıyor! -

Teknik direktör Şenol Güneş hakkında görüşlerini paylaşan Çebi, "Şenol hoca bizim için çok kıymetli. Sabah 8’de gelip akşam 8’de gidiyor. Futbolcuların izinli olduğu günlerde dahi tesislere gelip çalışıyor. Şenol hoca sert ama adaletlidir. Oyunculara ‘Ben bazen bir şeyleri sertçe konuşarak yapıyorsam, bu hepimizin başarısı içindir’ diyor. Çalışana formayı veriyor. Formayı dağıtırken adaletli olması takım içinde huzur yaratıyor." şeklinde konşutu.

- Mario Gomez de olabilir! -

Forvet takviyesinin yapılabileceğini belirten Ahmet Nur Çebi, "Bu takım 5 yıllık bir strateji sonucu oluşmuştur. Sabırla takip edilen bir planlamanın ürünüdür. Gelecek sezon bu doğrultuda transferler olacak. Belki bir santrafor takviyesi yapabiliriz. Demba Ba’nın 2 ayda göstereceği performansa göre gelecek sezon belki devam edebiliriz. Adaylar arasında Mario Gomez de var. Mario'da olabilir." ifadelerini kullandı.