Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yenilenen SPA merkezinin tanıtımı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Çebi, son dönemlerde haklarında Beşiktaş ile ilgili haberler çıkan Mario Gomez, Gökhan Töre ve Jose Sosa'nın durumlarıyla ilgili de konuştu.

"GOMEZ'E ALLAH SELAMET VERSİN"

Çebi, West Ham United'a kiralanan ve performansıyla Ada basınında eleştiri oklarının hedefi olan Gökhan Töre ve Wolfsburg'da beklentileri karşılayamayan Mario Gomez'in durumlarıyla ilgili olarak, "Gomez ve Töre'yle ilgili herhangi bir planımız yok. Ocak ayı geldiğinde onların ve bizim durumumuza göre gündemimize gelirse bakarız. Şu anda böyle bir şey yok. Şartlara göre bakılır. Fikret başkanın tabiriyle, 'Gomez'e Allah selamet versin'. Şu anda Wolfsburg'un oyuncusu ve beni hiç ilgilendirmiyor." diye konuştu. 

"SOSA, FENERBAHÇE'YE GİDERSE BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Jose Sosa'nın adının son dönemlerde Fenerbahçe ile anılmasına da değinen Çebi, "Sosa tatildeyken yanıma geldi ve konuştuk birkaç kere. Kendisinden kaynaklı bir baskısı oldu bize. Bu baskıya dayanamadığımız için de kendisini yolcu etmek durumunda kaldık. Sosa benim futbolcum değil artık. Bu saatten sonra da istediği yerde mücadele edebilir. 8.5 milyon avro bir gelirle sattık kendisini. Ben kazandığımız paraya bakarım. Fenerbahçe'ye de 1 liraya mı gider, 100 milyona mı gider bizi ilgilendirmez. Beşiktaş'ın formasını giymeyen oyuncularla konuşmayı doğru bulmuyorum." dedi.

"ETO'O İLE GÖRÜŞMEDİK"

Çebi, Samuel Eto'o'nun transferiyle ilgili gelen sorulara ise şöyle yanıt verdi: "Eto'o ile bizim aramızda bir transfer görüşmesi olmamıştır. Etik olarak başka bir takımın oyuncusuyla görüşme yapmayız. Bu yöndeki haberler doğru değil."

"ABOUBAKAR HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM"

Çebi, şu ana kadar beklentileri karşılayamadığı gerekçesiyle eleştirilen Vincent Aboubakar'ın durumuyla ilgili ise, "Aboubakar'ın kötü çıktığı yönündeki eleştirilere katılmıyorum. Faydalı olacağına inanıyorum. Bir süreç yaşıyor ve bu süreci aşabilecek bir kişiliği var. Biz bu konuda kamuoyuyla aynı fikirde değiliz." yorumunu yaptı.