İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal eski göz ağrısı Oğuzhan Özyakup'u yeniden gündemine aldı. Milli takımla birlikte bu sezon Devler Ligi'nde de muhteşem bir performans ortaya koyan Oğuzhan için İngiliz devinin yeniden siyah beyazlıların kapısını çalacağı iddia edildi.

Şu anda Alman futbol sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre 12 milyon euro piyasa değeri bulunan Oğuzhan Özyakup için Arsenal'in 20 milyon pound öneride bulunacağı İngiliz basını tarafından iddia edildi.

ÖNCE KONTRATINI YENİLEYECEK
 
30 Haziran 2018 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan, normal şartlarda ocak aymda sezon sonunda gitme koşuluyla başka bir kulüple ön protokol imzalayabilir. Ancak Beşiktaş'a vefa borcunun olduğunu her defasında dile getiren Kaptan, kulübüne para kazandırmadan gitmek istemiyor. Bu nedenle ocak ayı gelmeden Siyah-Beyazlı ekiple yeni bir kontrat imzalayacak olan Oğuzhan, sözleşmesini uzattıktan sonra yurt dışına gitmek için yönetimden izin isteyecek.

Beşiktaşlı yıldızlara kafayı takan İngilizlerden olan Arsenal'in takip listesinde olan Oğuzhan için devre arasında bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.