‘’Biz iyi bir takımız geçen sene bunu gösterdik. Güçlü bir takımız. Bazı oyuncularımız ayrıldı. Onların yerine katılan oyuncular oldu. Şunu kabul etmek lazım ki yeni oyuncular katıldığında zamana ihtiyacınız var. Ama adım adım takım kimyası oturuyor. İyi bir grubuz, geniş bir kadromuz var. Kadroda çok büyük değişiklikler olmadı. Takımın omurgasında bazı değişiklikler oldu ama takım kimyasında çok büyük değişiklikler olmadı. İyi başladığımızı düşünüyorum. Şimdiye kadar maç kaybetmedik. Bence umut vaadeden bir performans var. Geçen sezon da bunu dile getirmiştim. Çok uzun vadeli hesaplar koymadan maç maç hareket etmemiz gerekiyor.

Gökhan İnler ve Anderson Talisca kaliteli oyuncular. Gökhan İnler’in çok önemli bir deneyimi var. Talisca’nın potansiyeli yüksek, çok genç bir oyuncu, çok yetenekli. İkisi de önemli oyuncular. Orta sahadaki rekabet arttı. Bence bütün takım için olumlu. Her maç en iyisini vermeye çalışacağız. Seçenekler arttı, kadro derinliği arttı. Bence olumlu bir gidişat var.

Farklı stadyumlarda oynadık, farklı şehirlerde oynadık. Nerede oynarsak oynayalım o ev duygusunu yaşayamamıştık. Sahaya ilk adımımızı attığımızda başka bir duyguydu. Anlatılması çok zor bir duyguydu. Taraftarımız farklı statlarda da bize çok büyük destekler verdiler ama orada verdikleri destek başka bir destek. Bizim için çok özeldi. Gerçekten gurur vericiydi.

Gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Beşiktaş gibi bir kulübün kaptanı olarak bu duyguyu yaşamak daha da güzel bir duyguydu. Aslına bakarsanız çok iyi oynadık. Hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Unutulması zor, güzel bir deneyimdi.

Şampiyonlar Ligi’nde maç maç hareket etmemiz gerekiyor. Napoli’ye karşı çok önemli bir maç oynayacağız. Eğer oradan iyi bir sonuçla dönersek şansımız çok yükselecek. En önemlisi de takımın özgüveni, inancı gerçekten yüksek. Grupta iyi iş yapabileceğimizi, ilerleyebileceğimizi düşünüyoruz.

Görevim savunmayla hücum arasındaki bağlantıyı sağlayabilmek. Bu bağlantıyı kurarken de topu korumak çok önemli. İyi bir şekilde hücum edebilmek için topu korumak önemli. Birkaç top kaybı yaptıysam da o kadar olur diyorum.”