Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Ryan Babel, yeni sezon öncesi kampında basın toplantısı düzenledi.

Atiba Hutchinson'ın açıklamaları şöyle:

"İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu dönem hep zordur. Çok sıkı çalışıyoruz. Tüm oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Hepimiz çok heyecanlıyız. Bizi yine zor bir sezon bekliyor. Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. İyi bir çalışmaya odaklandık. 

Marcelo önemli bir parçaydı bizim için. İlk günden itibaren takıma katkı verdi. İyi bir ilişkimiz vardı. Hollanda'dan beri tanışıyorduk. Önemli bir oyuncuydu. Kendisine şans diliyorum. Pepe için fazla söylenecek bir şey yok. Çok önemli bir oyuncu. Kazanma karakterine sahip bir oyuncu. Kariyerinde birçok başarı var. Burada da büyük bir etki yaratacak. Ondan öğreneceğimiz çok şey var.

Geçen sezon birçok maç oynadık. Yoğun bir takvimin içindeydik. Son dönemde bazı sakatlıklarım oldu, bu bende hayal kırıklığı yarattı. Fakat takım ligi çok iyi yerde bitirdi. Bu sezon da şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Kendime iyi bakmaya çalışıyorum. 

Geçen sezonun son bölümünde sakatlanmam ve takıma katkı verememem benim için üzücüydü. Takım için ise iki üzücü an var. Birincisi Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başaramamamız ve penaltılarla elenmemiz. Daha ileriye gideceğimize inanıyorduk. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak istiyoruz." 

Ryan Babel ise şunları söyledi:

"Bizi zor bir sezon bekliyor. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Ben bu yaz döneminde sadece 5 gün tamamen dinlendim sonra da çalışmalara başladım. Bu sezon buraya daha iyi gelebilmek için çalışmalara erken başladım. Bu takıma ocak ayında katıldım. Bu takıma katıldığım için gurur duyuyorum. İyi bir takıma geldim, şampiyonluğun bir parçası oldum ve umarım bu sezon da aynısını yaşarım. 

Forvet oynayabilirim ama istatiklerime bakarsanız tam bir golcü olduğum söylenemez. Şimdiye kadar hiçbir zaman 20 gol atmadım. Beşiktaş'ta nasıl bir forvet ile oynamak istediğime gelince... Lionel Messi'yi alırsak, onunla oynamak isterim!"