Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, erteleme maçında Mersin İdmanyurdu’nu konuk etti. Mücadele 1-0 Beşiktaş üstünlüğüyle son buldu.
Akdeniz temsilcisi karşısında zorlanan sihay beyazlılarda kilidi Arjantinli yıldız Jose Sosa açtı. 74. dakikada serbest vuruştan klas bir gol kaydeden Tangocu takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş bu skorla 48 puana yükselerek lider Fenerbahçe ile arasında olan puan farkını 1’e indirdi. Geçtiğimiz haft Galatasaray’ı yenen Mersin İdmanyurdu ise 17 puanla küme düşme hattında bulunuyor.

SİS SIKINTISI

Beşiktaş – Mersin İdmanyurdu arasında oynanan Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta erteleme maçı öncesi statta yoğun sis vardı. Maçın hakemi Barış Şimşek, oyuncularla istişareler yaptıktan sonra maçı oynatmaya karar verdi. İkinci yarının son bölümlerinde etkili olan sis yoğunluğunu artırdı. Mücadele her şeye rağmen görüş açısı azalsa da sorunsuz devam etti.

KARTAL ZORLANDI

Agresif Mersin İdmanyurdu savunması karşısında çok pozisyon yaratamayan siyah-beyazlılar, sezonun genelinde ortaya koydukları futbolu sahaya yansıtamadılar. Son çeyrekte baskılarını artıran Kara Kartal, bu bölümde Olcay ile direğe takıldı. İlerleyen bölümlerde maçta skor olmazken Beşiktaş önemli bir 3 puanı da cebine koydu.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş 22 Şubat Pazartesi günü Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.