Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan transfer ettiği ve çıktığı 22 maçta gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Adriano ile ilgili Siyah-Beyazlı taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona'ya olan yakınlığıyla bilinen İspanyol gazetesi Mundo Deportivo, Brezilyalı yıldızın son olarak Reina'da gerçekleşen terör olayının ardından, Türkiye'den ayrılmaya karar verdiğini öne sürdü.

Haberde, Adriano'nun Beşiktaş'ta oynamaktan memnun olduğu, ancak üst üste yaşanan terör olayları sonrası yıldız oyuncu ve ailesinin bu durumdan rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Adriano'nun hali hazırda ailesini Barselona'ya gönderdiği ve teklif gelmesi halinde bu transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Çocuklarıyla Antalya'da!

Fanatik'in edindiği bilgiye göre ise; ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş kafilesinde yer alan Adriano'nun ailesinin de Antalya'da... Antrenman sonrası çocuklarıyla birlikte görüntülenen Adriano'nun, ailesinin İstanbul'da yaşamasına sıcak bakmadığı ve kamp sonrası İspanya'ya göndereceği öğrenildi.