Forvet ve savunma hattına transfer yapmayı planlayan Beşiktaş yönetimi Gökhan Gönül'ün yerini dolduracak ismi Danimarka'da buldu..

Siyah-Beyazlılar'ın sağ bek için 1 numaralı adayı Hırvat Karlo Bartolec… Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek için temaslara başlandı..

Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bartolec için resmi teklif yapmaya hazırlanan transfer komitesinin, maksimum 2 milyon euroya imzayı attırabileceği öğrenildi..

ORTA KALİTESİ YÜKSEK

Gökhan Gönül'ün yaşının ilerlemesi, 35 yaşındaki Adriano'nun da sakatlık sorunları nedeniyle sağ bek bölgesine nokta transfer yapmayı hedefleyen Kartal, Bartolec transferi için Şenol Güneş'ten onay aldı..

"Top tekniği ve orta kalitesi yüksek" raporu verilen 1995 doğumlu sağ bek için yönetim cephesinde "Şenol Hoca'nın elinde 1. sınıf bir sağ beke dönüşür. Hem yatırımlık hem de ihtiyaç duyduğumuz bir transfer" görüşü hakim..

Ligde oynadığı 12 maçın son 2'sinde gol atan Hırvat sağ bek, UEFA Avrupa Ligi'nde de maça çıktı. Hırvatistan'ın alt yaş milli takım kategorilerinde forma giymesine rağmen henüz A Milli olmayan Bertolec'in, Beşiktaş'ta Darijo Srna'ya dönüşebileceği konuşuluyor..




Kaynak:Güneş