Sağ bek için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın listesine sürpriz bir ismi aldığı öne sürüldü.

Siyah Beyazlılar'ın kadrosundaki rotasyonu en dar mevkii olarak gösterilen sağ bek için Jeremy Pied'yi gündemine aldığı belirtildi.

Goal.com'un Fransızca yayım yapan versiyonunda çıkan habere göre Beşiktaşlı yöneticiler, Lille'in de istediği oyuncu için devreye girdi.

Haberde Siyah Beyazlılar'ın sağ bek transferi konusunda oluşturduğu kısa liste de Pied'nin adının da yer aldığı ve Beşiktaş'ın oyuncuyu kadrosuna katabileceği belirtildi.

İki yıldır formasını giydiği Southampton ile olan sözleşmesi bu yaz sona eren Pied, şu ana kadar hiçbir kulüple sözleşme imzalamadı.

Piyasa değeri 2,5 milyon euro olan 29 yaşındaki futbolcu, bonservisi elinde olduğu için transfer gerçekleşirse Beşiktaş'a bedavaya gelecek.

Kariyerindeki tek yurt dışı deneyimini Southampton'da yaşayan Pied'nin de Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Southampton'da yalnızca 6 maçta süre alabilen tecrübeli sağ bek, İngiliz ekibi tarafından gözden çıkarılmıştı.

Olimpik Lyon'un altyapısında futbola başlayan Pied, sırasıyla Lyon, Metz, Nice, Guingamp ve Southampton formaları giydi.

1.73 boyundaki oyuncu, ülkesi Fransa'nın A Milli Takımı'nda forma giymeyi ise hiç başaramadı.




Kaynak:Fanatik