La Liga'da bu sezonu ilk 4 içerisinde tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen güney İspanya temsilcisi, Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca ile ilgileniyor.


İspanyol AS Gazetesi, 24 yaşındaki oyuncunun temsilcisi Jorge Mendes'in hem Valencia hem de Benfica kulüpleriyle fazlasıyla iyi ilişkilere sahip olması bu olası transferi kolaylaştıran bir etken olabileceğini iddia etti..

KİRALIK OYNUYOR
Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Benfica, Beşiktaş'la yapılan sözleşmeye 21 milyon Euro'luk satış maddesi koymuştu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Talisca, bu sezon toplam 39 maçta çıktı. Talisca, söz konusu mücadelelerde 17 kez gol sevinci yaşarken 4 kez de asist yaptı. 32 maçta ilk 11'de başlayan 1,88 boyundaki Talisca, 2867 dakika sahada kalmıştı.

BONSERVİSİ TARTIŞMA YARATIYOR
Beşiktaş yönetiminin Anderson Talisca için 21 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkarması camiayı ikiye böldü.

Anderson Talisca'nın bu paraya hemen alınması gerektiğini savunanlar da var, bu kadar yüksek bedele daha kaliteli oyuncuların bulunabileceğini savunanlar da. Taraftarların yaptığı gibi yöneticiler de artıları ve eksileri sürekli masaya konuluyor, tartışmalar yapıyor..

ALINSIN DiYENLER
-Manshester City, De Bruyne'e 76 milyon euro, Real Madrid de James'e 75 milyon euro ödedi. Oscar ise Çin'e 60 milyon euro'ya gitti. Biz de Tailsca'ya 21 milyon euro verirsek en kötü ihtimalle 35 milyon euro'ya Çin'e satarız, her durumda kar ederiz.

-Talisca'ya 21 milyon euro vermedik, yerine kimi alabiliriz? Paqueta en az 15 milyon euro, Fortounis keza öyle. Ya Talisca gibi adapte olamazlarsa?.

ALINMASIN DiYENLER:
-Tottenham Eriksen'i Ajax'tan 13.5 milyon euro'ya; Chelsea de Everton'dan Barkley'i 16.9 milyon euro'ya aldı. Ziyech bile ancak 11 milyon euro etti. 21 milyon euro çok yüksek bir rakam.

-Dünya Kupası'na gitme ihtimali yüksek. Hadi gitti diyelim. 21 milyon euro verip, oynatmadan satılırsa, taraftar ne der?

-Şenol Güneş'ten önce kimse tanımıyordu. Güneş herhangi bir genci aynı şekilde parlatabilir.

Düşünceleri Siyah-Beyazlı ekipte kararsızlık yaratıyor.