Cenk Tosun'u rekor transfer bedeliyle Everton'a satan Beşiktaş'ta takımın diğer yıldızları için de Avrupalı ekiplerin ilgisi sürüyor.

Bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamasa da takımın önemli isimlerinden biri olan Oğuzhan Özyakup için dev bir transfer iddiası ortaya çıktı.

Basında yer alan habere göre; Serie A devi Milan, Beşiktaş'la henüz sözleşme yenilemeyen Milli yıldız oyuncu Oğuzhan Özyakup'a talip oldu. Beşiktaş'ın belirleyeceği fiyat doğrultusunda teklif yapmayı düşünen Milan, bu ay içinde milli futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Öte yandan Beşiktaş cephesi ise Oğuzhan'ın transferi için en az 10 milyon euro'luk bir bonservis talep ediyor. Tarafların anlaşması durumunda son kararı yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan verecek.

Daha önce başka Avrupa kulüplerinin markajına da giren milli yıldız, bu sezon istikrarsız form grafiği nedeniyle formasını zaman zaman Tolgay Arslan'a kaptırdı. Oğuzhan bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde süre aldığı 19 maçta 2 asist yaparken henüz golle tanışamadı.