Spor Toto Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa yürüyen Beşiktaş, 32. hafta mücadelesinde bu akşam Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Ligde üçüncü yıldız için geri sayımda bulunan Şenol Güneş ve öğrencileri, Vodafone Arena’da Kasımpaşa’yı devirip mutlu son yolunda önemli bir virajı daha geçmenin hesabını yapıyor.

Oyuncularını bu doğrultuda Kasımpaşa karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, zafer için takımın hücum hattındaki isimlerine güveniyor.

Vincent Aboubakar’a ek olarak Cenk Tosun’un da son maçlardaki performanslarından memnun kalan Güneş; Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Anderson Talisca’nın da hücum bölgesindeki etkinliğini kullanıp 3 puanı almanın hesaplarını yapıyor.

İki haftadır yaşadığı puan kayıplarına Bursaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek nokta koyan siyah-beyazlılar, Kasımpaşa’yı yenerek son 2 haftaya avantajlı girmeye çalışacak.

Süper Lig’de 32. hafta maçları öncesi 68 puanı olan Beşiktaş, Medipol Başakşehir’in 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.


Beşiktaş-Kasımpaşa muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Bozhikov, Abdullah, Sadiku, Castro, Guanca, Eduok, Batuhan