2015-16 ve 2016-17'de şampiyonluğa ulaşan, geride kalan sezonu ise dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ın hocası, tatile gitmeden önce yönetime raporunu iletti. Şenol Güneş'in forvet bölgesine iki, orta saha ve sağ kanada ise birer takviye talebinde bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın listesinde göze çarpan en önemli nokta hücum hattıyla ilgili kısım oldu.

TAŞLAR OYNAYACAK

Alvaro Negredo ve Vagner Love gibi isimlerden beklediği verimi bir türlü alamayan Siyah-Beyazlı ekip, gelecek sezondan itibaren forvet bölgesini 'baştan yaratmayı' planlıyor. Beşiktaş formasıyla 43 karşılaşmaya çıkan Negredo, 15 gol ve 9 asistlik bir performansla sezonu bitirdi. Love ise büyük umutlarla gelmesine rağmen 13 maçta 4 gol bulabildi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Orta saha ve sağ kanadı da güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'ın, takımdan ayrılacak isimlerin durumuna göre transfer stratejisi konusunda değişikliklere de gidebileceği belirtildi. Ancak şu anda başkan Fikret Orman ve yönetimi çalışmalara başladı.

AN MESELESİ

Geçmişte Beşiktaş forması giydiği dönemde büyük başarılara imza atmayı başaran Senegalli golcü Demba Ba'nın transferi önümüzdeki günlerde belli olacak. Beşiktaş'a dönmek istediğini menajerine bildiren Demba Ba, kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşecek ve maç başı ücrette anlaşma sağladığı takdirde yeniden Siyah-Beyazlı formayı gitmeyece başlayacak.

TÖRE KALIYOR

Beşiktaş'ta ismi zaman zaman takasta kullanılacak futbolcular arasında geçen Gökhan Töre için Şenol Güneş'in 'kesinlikle kalmalı' şeklinde konuştuğu ifade edildi. Güneş'in, 1.5 sezondur sakat olan Töre ile ilgili, "Eğer istediğimiz seviyeye gelebilirse bizim için çok önemli bir oyuncu olur" ifadelerini kullandığı belirtildi.



Kaynak:Hürriyet