Malmö karşısında alınan şok yenilgi sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan Beşiktaş'ta fatura futbolculara kesildi. Başta başkan Fikret Orman olmak üzere yönetimin neredeyse tamamı futbolculara yüklendi.

Mağlubiyetin ardından moralleri bozuk olan yöneticilerin, Vodafone Park'ın localarında, "Maalesef bazı futbolcular bu formanın ağırlığını bilmiyorlar. Geçen sene kaçan şampiyonluk nedeniyle bazı maç primleri kesintiye uğradı. Böyle oynanırsa tabii ki kesinti olur. Nasıl ödül varsa ceza da olmalı" diye konuştukları bildirildi.

Beşiktaş'a geldiği ilk günden beri müzeye bir Avrupa kupası getirmek isteyen ve bu sene Bakü'deki finali görmeyi çok istediğini de her fırsatta dile getiren Orman'ın yakın çevresine, "Böyle bir futbol kabul edilir bir şey değil. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ndeki futbol nerede şimdiki futbol nerede? Üzgünüz kızgınız ama Trabzonspor maçına odaklanmalıyız" dediği öğrenildi.

Alanyaspor beraberliği ve Malmö mağlubiyetiyle bir anda olumsuz bir havaya tekrar giren Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş'i de eleştirdikleri öğrenildi. 

Sadece Malmö maçı özelinde değil, bu sezonun başından itibaren sıkıntılar olduğunu düşünen yöneticilerin, "Adem Ljajic'i 10 numara diye aldık ama sürekli geriye gelip top almaya çalışıyor. Bu bir taktik mi yoksa oyuncunun alışkanlığı mı anlamış değiliz?" diye konuştukları ortaya çıktı.



Kaynak:Milliyet