Negredo'dan beklediği verimi alamayan, Vagner Love ve Mustafa Pektemek'i de elden çıkartmak isteyen Siyah-Beyazlı ekip, hücum hattını silbaştan değiştirecek.

Gignac, Benteke, Gomez, Bas Dost gibi pek çok isim gündeme gelmesine rağmen teknik direktör Şenol Güneş'in gözdesi Daniel Sturridge.

İngiliz forvetin, oyun sistemine uygun olduğunu yönetime söyleyen Güneş, şartlar oluşursa 28 yaşındaki yıldız futbolcuyu takımda görmek istiyor.

DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYOR

Başkan Fikret Orman, Fransa'da Rafael için yapacağı görüşmelerin ardından rotayı İngiltere'ye çevirecek.

Burada Liverpool'a teklif yapacak olan Orman, Sturridge'ı kiralık olarak Beşiktaş'a kazandırmak amacında.

Sezonun ilk yarısını Liverpool'da geçirip sonrasında West Bromwich'e kiralanan Sturridge, Premier Lig'de 15 maçta şans bulabildi.

İngiliz golcü, artık düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği için bu transferin olma ihtimali yüksek görünüyor.

SEVİLLA DA DEVREDE

Bu arada Daniel Sturridge için İngiliz basınında da haberler yer aldı. 28 yaşındaki golcü oyuncunun bonservis bedelinin 15 milyon pound olduğu ve Beşiktaş ile Sevilla'nın yıldız futbolcuya uzun zamandır ilgisinin olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın İngiliz oyuncu için istekli olduğu ve teklifleri zorlayabileceği yazıldı. Sturridge, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liverpol ve West Bromwich formalarıyla toplam 20 maça çıkarken bunların sadece 7'sine ilk 11'de başladı ve 3 gol atıp 3 asist yaptı

BİRİNCİ SINIF BİR SİLAH

Usain Bolt'un ülkesi Jamaika genlerini taşıyan Daniel Sturrigde çok süratli bir hücumcu. Sol ayağını raket gibi kullanıyor.

Disiplin sorununu aştığında eşsiz bir silah haline geliyor. Geçen sezon 8 kez 11'de çıktı ancak maç içi kopuşları yüzünden hiç 90 dakika oynamadı. Yeteneğiyle ligimizin üstünde.



Kaynak:Fotomaç