Beşiktaş'ta Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'e kamp kadrosunda olmayacakları bildirildi. Ömer Şişmanoğlu ise kamp kadrosuna dahil edildi.

Sezon öncesi hazırlıklarına temmuz ayının ilk haftası başlayacak olan Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen oyuncular netleşti. Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'e de kamp kadrosunda olmayacakları tebliğ edildi. Ömer Şişmanoğlu ise kamp kadrosuna dahil edildi.

Futbol komitesi ve Şenol Güneş'in ortak kararı doğrultusunda İbrahim Toraman'ın ardından Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'e de kampa davet edilmeyeceklerini bildirdi.

Beşiktaş ile sözleşmesi 2016 haziran ayında bitecek Sezer, geçen sezon İstanbul Başakşehir ve Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giymişti. Gökhan Süzen ise geçen sezon Gaziantepspor'da kiralık olarak oynamıştı.

İki oyuncu Beşiktaş'ta kalmayı tercih etmeleri durumunda sezon boyunca sadece takımdan ayrı olarak antrenman yapabilecekler.

Teklif almaları durumunda ise yönetim ile konuşarak bonservislerini bedelsiz olarak talep edip, kariyerlerine farklı takımlarda devam edecekler.

Ömer'e iyi haber

Geçen sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Ömer Şişmanoğlu ise kamp kadrosuna dahil edildi. 25 yaşındaki golcü oyuncu, 5 Temmuz'da başlayacak Almanya kampında takımla birlikte yer alacak