Temasları gerçekleştiren ismin ise bizzat başkan Fikret Orman olduğu kaydedildi.

Gelen haberlere göre, transferlerdeki iş bitiriciğiyle bilinen başkan, geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye bir çıkarma gerçekleştirerek Londra'da Divock Origi'nin menajerlik şirketi Wasserman Media Group'tan ABD'li bir menajerle masaya oturdu.

GİDENLERİ ÖRNEK VERDİ
Liverpool'da istediği şansı bir türlü yakalayamayan Belçikalı futbolcu için "Origi bize gelirse büyük bir yıldız olur" diyerek söze başlayan başkanın oyuncuyu kiralamak istediklerini ileterek, son dönemde Mario Gomez'i Alman Milli Takımı'na, Cenk Tosun'u Everton'a, Talisca'yı ise önemli bir takıma gönderdiklerinin üzerinde durup "Origi de bizde yıldızını parlatabilir. Beşiktaş'a gelen isimler değer kazanıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ama Avrupa Ligi'nin favorileri arasındayız" dediği bildirildi.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ
Orman ayrıca Origi'nin de Liverpool'a belki de birinci forvet olarak dönebileceğinin altını çizdi.

Origi kabul ederse, Liverpool'u ikna etmenin daha kolay olduğunu ABD'li menajere anlattı. Görüşmenin olumlu geçtiği ve birkaç gün içinde Origi'nin kararını bildireceği kaydedildi.

Eğer 23 yaşındaki forvet Beşiktaş'a gelmeyi kabul ederse Siyah-Beyazlı kulüp hemen İngiliz ekibi ile kiralama konusunda masaya oturacak.

DİVOCK ORİGİ HAKKINDA
Futbola Belçika takımı Genk'in alt yapısında başlayan Origi, 2010-11 sezonunda Lille'in U19'una transfer oldu. Burada A takıma yükselen futbolcu, 2014-15 sezonunda 12 milyon Euro'ya Liverpool'un yolunu tuttu.

Daha sonra tekrar Lille'e kiralandı. Geride bıraktığımız sezon da 6.5 milyon Euro'ya Alman Wolfsburg'a kiralandı.

Burada 36 maçta 7 gol atıp 2 asist yaptı. Wolfsburg'a gidene kadar piyasa değeri zaman zaman yükseliş gösteren Origi burada düşüş yaşasa da şu anki bonservis bedeli 10 milyon Euro civarında.




Kaynak:Fotomaç