Siyah-Beyazlı ekip dışında oyuncuya talip olan diğer takımlar Villarreal ve Fiorentina. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; West Ham'ın satmaya sıcak baktığı Pedro Obiang için Fiorentina, Villarreal ve Beşiktaş devrede. Siyah-Beyazlı yönetimin oyuncuyu kiralama yöntemiyle almak istediği belirtildi.

BONSERVİS BEDELİ EL YAKIYOR

West Ham United'in yeni teknik direktör Manuel Pellegrini'nin de oyuncunun satışına onay verdiği vurgulanan haberde, West Ham United'ın İspanyol futbolcu için 18 milyon euro bonservis beklediği belirtildi.

26 yaşındaki Pedro Obiang, kariyerine Samdoria altyapısında başladı. 2015-16 sezonunda 6 milyon euro'ya West Ham United'a transfer olan orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 21 lig maçında forma giydi ve rakip filelere 2 gol göndermeyi başardı. Pedro Obiang, İspanya Milli Takımlarının alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

97 GÜN OYNAMADI

Beşiktaş'ın listesindeki Pedro Obiang, geçen sezon uzun süre forma giyemedi. Dizinden sakatlanan İspanyol futbolcu, 97 gün yeşil sahalardan uzak kaldı.

Ocak ayı sonundan Mayıs ayı başına kadar forma şansı bulamayan Obiang, sezonun ikinci yarısında sadece bir maçta 5 dakika görev aldı. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonun başında da kas problemi nedeniyle 1 ay forma giyememişti.




Kaynak:Fotomaç