Yarın Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile kriitk bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre yönetim, Devler Ligi'nde son 16 turuna vize alınması durumunda oyunculara toplam 1,5 milyon Euro'luk prim dağıtılmasına karar verdi.

UEFA'dan galibiyet başına 1,5 milyon Euro'yu cebine koyan ve gruptan çıkılması durumunda da 5.5 milyon Euro performans primi elde edecek olan Beşiktaş'ın oyunculara bu jesti yapması bekleniyor.

Siyah-beyazlı yönetim, Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar elde edilen 3 milyon euro performans ödülünün yarısını teknik heyet ve futbolculara prim olarak dağıtmıştı. Devler Ligi’nde son 16’ya kalınması halinde tarihinde bir ilke imza atacak olan Kartal’da, yönetimin bu durumu göz önünde bulundurarak takıma jest yapmak istediği aktarıldı.

ALACAKLAR ÖDENİYOR!

Siyah-beyazlı yönetim, UEFA’dan 5.5 milyon euro gelirse futbolcuların yıl sonuna kadar olan alacaklarını da ödeyecek. Bu arada ödemeler konusunda çok hassas olan Başkan Fikret Orman’ın, Benfica maçı öncesi tesislerde oyuncularla bir araya gelerek motivasyon toplantası yapması bekleniyor.