Derbi 11’i eleştirilen Şenol Güneş; Talisca ve Aboubakar’ı Dinamo Kiev karşısında sahaya sürecek. Kadroda büyük bir değişikliğe gitmesi beklenen başarılı teknik adamın, Adriano’yu da sol bekte görevlendirmesi bekleniyor.


Siyah-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş, Devler Ligi’ndeki ilk maçlarındaki Benfica karşısında olduğu gibi Dinamo Kiev karşısında da kadro revizyonu yapacak. Önceki gün oynadıkları derbide; forvet arkasında Oğuzuhan Özyakup’a, forma veren Güneş’in, bu ismin yerine çarşamba günü Anderson Talisca’yı görevlendirmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın, Olcay Şahan’ın yerine Caner Erkin’i sol kanada çekip sol bekte iseAdriano’ya yer açacağı bildirildi. Forvet hattında Cenk Tosun’u Dinamo karşısında kulübeye çekmesi planlanan 64 yaşındaki çalıştırıcı, Vincent Aboubakar’a forma verecek.

Kararını maç günü verecek

Galatasaray derbisinde kalesinde 2 gol görmesine rağmen yediklerinden çok kurtardıklarıyla ön plana çıkan Fabricio konusunda kararsız olan Şenol Güneş’in, kaptan Tolga Zengin’i kaybetmemek adına bu ismi çarşamba günü Vodafone Arena’da sahaya sürebileceği ifade edildi. Güneş’in, bu konudaki kararını maç gününe kadar vermesi bekleniyor.