Siyah beyazlı klüp Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Gol pozisyonu bulmakta zorlanmayan fakat pozisyonları gole çevirmekte zorluk çeken kara kartallarda hedef bitirici forvet.

Antalyaspor'un Eto'o yu bırakmamasının ardından İspanya'ya deyim yerindeyse adeta çıkarma yapan Beşiktaş Klübü  büyük uğraşlar verdiği Fernando Torres transferini, sezon başı Mario Gomez'i verdiği gibi ülkede ki terör sorunlarına kurban verdi. Bu sonuçla tüm kamuoyu tarafından Beşiktaş'ın transferi kapattığı konuşulurken başkan Fikret Orman taraftarları heyecanlandıracak bir adım attı. Hırvat yıldız Mario Mandzukic için Juventus'a kiralama teklifinde bulunan Fikret Orman bonservisini almak içinde İtalya klübüne 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Ancak teklifi az bulan ve yıldız golcüyü elinden çıkarmak istemeyen Juventus, Fikret Orman'ın teklifine olumsuz yaklaştı. Fikret Orman'ın içindeki gizli hedefin UEFA Avrupa Ligi Kupası olduğu ve bu yüzdende forvet transferinde kolay kolay pes etmeyeceği öğrenilirken Hırvat golcünün en azından bu sezon kiralanması için tüm uğraşını vereceği gelen haberler arasında.

Demba ba ve Mario Gomez'in ardından yıldız forvet transferinin yollarını gözleyen Beşiktaş taraftarı bu gelişmeyle heyecanlanırken transferin nasıl sonuçlanacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.