Talisca’yı elden kaçıran Beşiktaş’ın hedefinde Jose Sosa tarzında Beşiktaş’ın pas oyununa yardım edecek bir oyuncu var.

 ''Avrupa’nın en yaşlı takımı'' haline gelen Beşiktaş’ta hedef ise içi geçmiş oyuncular değil. Satıldığı zaman kulübe gelir getirecek isimler. Bazı oyuncularla temasları olduğu bilinen Siyah-Beyazlı ekip için bir iddia da Arjantin’den geldi.

TyC Sports; Basel, M’Gladbach, Torino ve Wolfsburg’un da gündeminde olan Matias Vargas için Beşiktaş’ın da devrede olduğunu iddia etti… Vargas için kulübü Velez Sarsfield’ın 10 milyon Euro bedel belirlediği almak isteyen takımlara bu rakamın altına düşülmeyeceği mesajı gönderdiği belirtildi.

İlk etapta Basel, M’Gladbach, Torino’nun bu rakamı çok bulduğu masada sadece Beşiktaş ve Wolfsburg’un kaldığı iddia edildi. Vargas’ın kariyerini düşündüğü için Almanya’yı istediği ama Wolfsburg’un son yıllarda yaptığı tüm yatırımlara rağmen sürekli düşmemeye oynayan bir takım olmasından korktuğu iddia edildi. Vargas’ın Beşiktaş hakkında da bilgi topladığı belirtildi.

VARGAS GÖRÜŞMELERİ ORMAN'IN YUNUS HEVESİNİ DE ARTTIRDI 

Bu arada Vargas’a olan Wolfsburg ilgisi Fikret Orman’ın iştahını kabarttı… bir süre önce abisi İlhan Mallı’yı İstanbul’da konuk eden Başkan, Yunus Mallı’ya Siyah-Beyazlı formayı giydirmek istediğini anlatmıştı.

Orman, Wolfsburg’un kendilerinin de istediği Vargas için devrede olmasının kendileri için avantaj olduğunu yöneticilerle paylaştı. Eğer Vargas, Wolfsburg’u tercih ederse kendilerinin de yedek kalacak Yunus için teklif yapabileceklerini paylaştı.