Beşiktaş'ta mevcut kadro içerisinde de Domagoj Vida adı ön plana çıkıyor. Hırvat stoperin elde ettiği başarı, yakaladığı çıkış ve istikrar camia tarafından alkış topluyor. 2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile ikincilik gören tecrübeli savunmacı, şu anda siyah-beyazlıların da sembol isimlerinden biri olmuş durumda.

Camiada ve tribünlerde herkesin çok sevdiği Vida, defansın da liderli konumunda. Bu sezon lig ve Avrupa'da 30 resmi maça çıkan başarılı oyuncu, 1 asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcu, Pepe'nin gittiği dönemde de sürekli tandemde partner değiştirmek zorunda kaldı. Pepe ile başlayan sezonda Enzo Roco, Gary Medel, Necip Uysal ve Atiba ile savunmayı paylaşan Hırvat defans, son olarak da devre arasında transfer edilen Isimat Mirin'le çalışmaya başladı.

Farklı isimlerle oynasa da yerini hiç kaybetmeyen Vida, devamlılığı ve düzenli futboluyla alkışları topladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de saygısı ve desteğini alan Domagoj Vida, transferin de gözde isimlerinden. Özellikle İngiliz kulüpleri tarafından izlenen tecrübeli stoper, kulübe para kazandırabilecek bir potansiyele de sahip.




Kaynak:Milliyet