Transfer sezonunun öne çıkan iki kulübü Fenerbahçe ve Beşiktaş bu kez yine karşı karşıya!

Sözleşmesi Sona Eriyor!

Ancak hedefte bu sefer camialar arası transfer söz konusu. 2007 yılından itibaren Fenerbahçe forması giymeye başlayan Gökhan Gönül'ün , sezon sonu bitecek olan sözleşmesi Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

Son yıllarda devşirme oyuncularla sağ bek pozisyonunu güçlendirmeye çalışan Beşiktaş , bu sezon başında Andreas Beck ile bu bölgeye transfer gerçekleştirmişti. Fenerbahçe'de 9 sezondur istikrar bakımından mükemmel performans sergileyen Gökhan Gönül milli takımın da vazgeçilmez ismi haline gelmişti. Kulübü ile henüz sözleşme masasına oturmayan Gökhan için Beşiktaş yönetimi düğmeye bastı. 

Beşiktaş Temaslara Başladı!

Menajeri aracılığıyla Gökhan'a haber gönderen siyah beyazlılar , Gökhan'ın sarı-lacivertli kulüp ile yeniden anlaşamaması durumunda başka bir takımdan gelen teklifi kendileriyle görüşmeden kabul etmemelerini istediler. Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Kara Kartal , Gökhan Gönül’ün transferiyle dev arenaya dev bir takviyeyle girmeyi, Beck’in yanına milli yıldızı da ekleyerek savunmanın sağını ‘geçilmez’ hale getirmeyi planlıyor.


Fenerbahçe'de Ne Kadar Kazanıyor ?

Gökhan, yıllık 1 milyon 710 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş’ta ise 3.5 milyon Euro alan Gomez’in ardından en yüksek ücreti 1.7 milyon Euro ile Quaresma’ya ödeniyor. "Fenerbahçe ile masaya oturup sözleşme şartlarında bir anlaşma sağlayamazsa" , Gökhan Gönül 2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giyecek.

Levent Ümit Erol iddialı!


Levent Ümit EROL / SPORUNDİBİ.COM