Takımın maestrosu olan ve Atiba'yla müthiş ikili olan Oğuzhan için Siyah Beyazlı taraftarlar 150 milyon euro değer biçmişti. Milli Takım'ın en önemli isimlerinden birisi olan ve Avrupa devlerinin listesinde olduğu söylenen Oğuzhan, bir türlü üstüne koymayı başaramadı. Her geçen sezon bir tık performansında düşüş olan Oğuzhan, bu sezon ise adeta kayıp...


TRİBÜNLERDEN ISLIK

Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasının ikinci yarısında dakikalar 53'ü gösterdiğinde yaptığı hatalı pas sonrasında topu Emre'ye kaptıran Oğuzhan Özyakup, Emre'nin bu pozisyonda gol atması sonrasında tribünler tarafından ıslıklandı.

Top ayağına her geldiğinde tribünler tarafından ıslıklanan Oğuzhan Özyakup'u Teknik Direktör Şenol Güneş 57. dakikada oyundan aldı. Oyundan çıktığı anda da ıslıklanan Oğuzhan, yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı. Antalyaspor maçında attığı golün ardından kulaklarını tıkayarak sevinç yaşayan ve protestolara cevap veren Oğuzhan'ın bonservisi 15 milyon euro'ya kadar çıkarken şu an itibariyle 8 milyon euro'ya geriledi.

"GİT ARTIK OĞUZHAN"

Oğuzhan'ın değerini bir zamanlar 150 milyon euro yapan Beşiktaş taraftarı, Sivasspor maçının ardından sosyal medyada Oğuzhan'ı eleştiri yağmuruna tuttu ve ''Git artık Oğuzhan'' yorumları yaptı.