Beşiktaş'ın eski oyuncularından Ahmet Dursun,Beşiktaş'ın sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber'le anlaştığı haberi için sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.
Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol yorumcusu Serkan Reçber'e sportif direktörlük teklifinde bulundu.Bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın eski yıldızı Ahmet Dursun sitem dolu sözlerle yönetime sert çıktı.

"Böyle bir şeyi benim kabul etmem mümkün değil" söyleminde bulunan Ahmet Dursun, "Ne tür hainlik etmişiz? Beşiktaş'a hizmet vermek dışında bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

Ahmet Dursun'un  yaptığı açıklama şu şekilde;

"Üzülerek bunu paylaşmak zorundayım. Beşiktaşımıza sportif direktörluk için Serkan Reçber'le görüşüldüğü haberler var ki dogru. Ben olmak üzere bu kulübe hizmet vermiş o kadar arkadaşlarımız abilerimiz dururken böyle bir şeyi benim kabul etmem mümkün değil! Bu görevi yapması gereken bu kulübü seven, hizmet etmek isteyen gerçek Beşiktaşlı olmalo,aksini söyleyen benim için Beşiktaşlı değildir nokta! Biz ne kötü insanlarmışız, ne tür hainlik etmişiz? Beşiktaş'a hizmet vermek dışında bir düşüncemiz yok, keşke yabancılara verdiğiniz değerleri öz evlatlarınıza verseydiniz."



.


SERKAN REÇBER KİMDİR ?

Günümüzde futbol yorumculuğu yapan Serkan Reçber, geçmişte uzun yıllar boyunca profesyonel olarak futbol oynadı.

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan ve forvet pozisyonunda oynayan Serkan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giymiştir.

Fenerbahçe formasını 1995-1996 sezonunda giyen ve çok fazla mücadele şansı bulamayan Serkan Reçber, o sezon Fenerbahçe ile lig şampiyonluğu yaşadı.
Serkan Reçber uzun bir süredir yorumculuk yapıyor.
.