Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatan Fikret Orman, "Cumhurbaşkanımız çok daha bilgi sahibidir ve söyledikleri doğrudur.Ona göre de bir ifadede bulundu. Bu, ilk defa olmuyor.2013'te Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynadığı ve Gezi olaylarının ertesindeki karşılaşmada, orada yapılan kumpas ve provokasyonları vali ve emniyet güçlerine belgeleriyle vermiştik.O zamanki yönetimlerin hemen hemen hepsi FETÖ'den dolayı hapiste.Orada büyük bir kumpas vardı" ifadelerini kullandı.

SORUMLUSU KULÜPTÜR

Talimata göre kumpas veya tahrik dolayısıyla oluşan olaylarda, PFDK'nın koşulsuz sorumluluk ilkesine göre cezayı kulübe verdiğini belirten Orman, sözlerine şu şekilde devam ett;
"Bunun benzerini Lyon maçında da yaşadık. Lyon'da, Beşiktaş'ın getirdiği seyirciler değil, Lyon'un sattığı biletleri alan seyirciler olay çıkardı.Yine de biz 2 sene gözlem içerisinde kaldık. Bunun adli tarafı başka bir açı, işin spor hukukuna göre cezalandırılması başka bir şey.İlk günden beri, bu Fenerbahçe yöneticilerinin ve camiasının suçudur, demiyorum.
Münferit insanların yapmış olduğu şeydir fakat sorumluluk itibarıyla bu işin sorumlusu oradaki kulüptür."

ORMAN&GÜNEŞ'E BÜYÜK DESTEK

1903 Karakartallar Derneği ve Azerbaycan Beşiktaşlılar Derneği'nin ortaklaşa düzenlendiği turnuvayı izleyen taraftarlar, Fikret Orman ve Şenol Güneş'e sevgi gösterisinde bulundu.

"En büyük başkan bizim başkan", "Başkan, takımı Bakü'ye getir" tezahüratlarının yapıldığı karşılaşmada, Şenol Güneş için "Beşiktaş için akıttığın terin de kanın da onurumuzdur" pankartı açıldı.

EYLÜL'DE BAKÜ'YE GELECEĞİZ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Allah nasip ederse Eylül'de takımı Bakü'ye getireceğiz. Yaz aylarında da Bakü'de Kartal Yuvası mağazası açacağız.
Azerbaycan'da Beşiktaş olarak daha da büyümek istiyoruz. Buradaki tek kayıtlı, resmi dernek bizim derneğimiz"
şeklinde konuştu.