Çaykur Rize deplasmanında çok kritik bir 3 puan alan Beşiktaş’ta moraller tavan yaptı...

Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Dinamo Kiev’i elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Siyah-Beyazlılar’ın ligde son dakikada kazandığı Rize maçı en çok başkan Fikret Orman’ın keyfini yerine getirdi. 3 puanın son dakikada müthiş bir golle gelmesi ve bunun yanı sıra Barcelona’dan transfer edilen Adriano’nun bu gole imza atması Orman’ı iki kat daha sevindirdi. Brezilyalı oyuncunun Barça’dan alınmasında başrol oynayan başkan Fikret Orman, “Golden çok Adriano’ya sevindim. Kendini ispatlama derdindeydi, çıkış arıyordu. Kariyeri belli ama kafası rahat değildi. Kendisine yakışan bir gol attı. Bu golle de 3 puanı almamız gerçekten çok yakıştı” diye konuştu.

TEKNİK HEYETE TALİMAT: Q7 İLE KONUŞUN’
Ç.Rize maçına ikinci yarıda dahil olan Ricardo Quaresma’nın gergin hallerinden de rahatsız olan başkan Fikret Orman, teknik heyet ve idari yetkililerden bilgi aldı. Karşılaşma içinde teknik direktör Şenol Güneş ile maç sonunda ise Atiba ile yaşadığı gerilime şahit olan Orman, yetkililere “Quaresma’nın bir sorunu mu var? Neden böyle davranıyor? Yaptığı hareketler dışarıdan hiç şık durmuyor” dedi. Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna da “Başkanım iyi oynayamadığı için böyle davrandı, onun dışında bir sıkıntı yok” karşılığını verdi. Orman ise “Böyle olmaz, her kötü oynayan böyle davranırsa işimiz var. Gidin konuşun. Bu hareketler dışarıdan iyi görünmüyor” ifadelerini kullandı.

ADRIANO'DAN MUTLUSU YOK
Ç.Rize’ye attığı müthiş golle Siyah-Beyazlı gönüllerde taht kuran Adriano, çıkışını devam ettireceğini söyledi...Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Brezilyalı yıldız, “Takım olarak iyi bir seviyedeyiz. Şampiyonlar Ligi ve lig bizi biraz yorsa da emin adımlarla hedefe gidiyoruz. Attığım gol çok önemli. Takıma katkı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.