Son günlerde adı Beşiktaş'la anılan ve transfere neredeyse kesin gözüyle bakılan Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'da kalacağı açıklandı. Bunun üzerine Fikret Orman bir açıklama yaptı.

Başkanın yaptığı Kartal Yuvası gezisinde basın üyeleri bu konuyla ilgili sorular sordu. Fikret Orman, "Eto'o'yu ilk başta biz istemedik. Eto'o bize gelmek istediğini söyledi. Tamam konuşalım ama çok ısrarcı değiliz dedim. Antalyaspor kabul etmezse sorun olmaz, Eto'o olmasa da olur dedim." şeklinde konuştu.

BU YAPTIKLARI ADAMLIK DEĞİL!

Dün Antalyaspor'un yaptığı tesis açılışında, kırmızı-beyazlıların başkanı Ali Şafak Öztürk, Eto'o'yu satmama kararını açıklamıştı. Bunu konuyla ilgili olarak Fikret Orman, "Biz orada misafirdik. Dün yapılan her şey planlanmıştı. Bu konuşma, kameraların bizi çekmesi falan bunlar yapılmaması gereken şeyler. Biz bunları küçükken yapıyorduk. Başakşehir de teklif yaptı, Trabzonspor da teklif yaptı. Sadece bizim transfer etmek istediğimiz bir oyuncu değildi Eto'o. Bu açıklamayı dün tesis açılışında herkesin gözü önünde değil de bize gelip, "Biz Eto'o'yu satmak istemiyoruz."  deseler daha iyi olurdu. İşte adamlık budur. Dün onların orada yaptıkları adamlıktan uzaktır. Orada bunlarla karşılaştığımız için üzgünüm.