Siyah-Beyazlılar, yeni transferleri Ersan Gülüm, Ryan Babel, Mitrovic ve Demba Ba için imza töreni düzenledi.

İmza töreninde konuşan başkan Orman,"Başkan seçildiğim dönem zor günler vardı. O dönem Ersan, gerçek Beşiktaşlılığını gösterdi. Maaşında 500 bin indirim yaptı. Onu unutamam. Yeniden döndüğü için mutluyum. Demba yarın tedavisi için Los Angeles'a gidiyor. Mart başında da hazır olacak. Ryan Babel'e maşallah diyorum. 2 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Babel'i daha önce de transfer etmek istemiştik. Sanki 10 senedir bizde oynuyormuş gibi. Maşallah çok iyi başladı. Bizim için imzalar kalbe atılan bir şeydir. Ersan ve Demba Ba'nın gelmesi de bunu gösteriyor." dedi.

"Fenerbahçe senelerdir Beşiktaş'ı konuşuyor"

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına açıklık getirelim. Biz hiçbir camia ile kavga içerisine girme arzusunda değiliz. Bir kulüp terbiyemiz var. Ama maalesef Fenerbahçe ile yaşıyoruz. Bunun nedeni de onların yaptığı açıklama. Son yapılan açıklamalara o kadar çok şey var ki söylenecek, ama biz girmiyoruz. Senelerdir Fenerbahçe kulübü Beşiktaş'ı konuşuyor." ifadelerini kullandı.

- Amacımız Fenerbahçe taraftarını rencide etmek değil! -

Bizim amacımız Fenerbahçe taraftarını rencide etmek değil. O yüzden bu konulara pek girmek istemiyorum. Açıklanması gerekenler var. Quaresma 7 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor. Teklif götürülmesinin bir nedeni olabilir, 'Sen oynama, boşa çık!'. Aziz Yıldırım 'İsterlerse bütün evrakları göndeririz' dedi. İstiyoruz, göndersinler. O sözleşme götürenleri mahkemeye vereceğim. Quaresma'ya sordum, evimde oynayacağım dedi. Biz de sözleşmesini uzattık." şeklinde konuştu.